X

Classified AnySearcher


Home My Account Buy Credit Post Ad Contact

Classified Lady Laura sætter slaverne på plads i København, online eller over telefonen! - 38 domination

Posted:  22nd February, 2018 05:35 am

Ladyen nyder en stor passion for SM - femdom, den kvindelige dominans og overlegenhed der ligger i det.. Interessen ligger især indenfor bondage, spanking og fetich for fødder, nøgne eller iført nylon og høje hæle!

Lady Laura er dominant af natur - Sådan helt personligt, hvorfor slaven i ladyens selskab, altid vil være underlegen og i Ladyens magt. Ladyen nyder eksempelvis, at forme ulydige slaver til lydige, velopdragne og pligtopfyldende slaver!

Filosofien bygger på, at slaven vil forbedre sig, når straffen er påkrævet, berettiget, konsekvent og rimelig..

Der tilbydes uartige SM seancer hver tirsdag og om fredagen, træffes Lady Laura sammen med Mistress Sifka til en slavesammenføring i tidsrummet kl. 13.00-16.00

Lady Laura tænder på, at give slaverne nogle anstændige #smæk i måsen, eller... en ordentlig #CBT behandling med kuglerne som midtpunkt for Ladyen's indre sadistiske tendenser...

Lafyen har også mod på #Mindfuck som i \"hjerneflimmer\" hvor slaven drives rundt, til slaven bliver rundtosset, forvirret, sindsyg og mister forstanden... Lady Laura nyder at presse den helt rigtige slave ud i det her..!

Ladyen er en klassisk smuk blid (med. hård) og konsekvent dominatrix og fetichist. Jeg nyder at iføre mig lak, læder eller latex til de uartige og bizarre SM lege, eller til afstraffelse med spanking, masser af smæk i den bare slaverøv! En gennemgribende afstraffelse over hele kroppen er også en af de chancer som de ydmyge slaver kan få adgang til hos Lady Laura..

Som den vigtigste kvinde i slavens liv, kan Ladyen tilbyde enkelte slaver en unik og personlig slavekontrakt, såfremt slaven findes værdig nok og slaven accepterer Lady Laura's betingelser, regler og krav, samt at slaven underskriver aftalen og dermed ejes, kontrolleres og styres af Lady Laura.

Et udkast til en slavekontrakt, kan rekvireres via mail til Ladyen.

Hos Lady Laura, vil masochisten altid have mulighed for at sige : "stop" !!

Mangler slaven evnen til at sige fra overfor den smukkeste kvinde, så står slavens manglende oplevelser på slavens egen regning.

Ladyen har set sig for på internettet omkring SM irl og forundret over det falske og iveren om at finde den rigtige glædespige eller domina til den absolutte fantasi, som slaven kun mangler at udleve ;-)

SM hilsen fra Lady Laura










anysearcher.com is an intuitive PC benefit that empowers access by numerous clients and ought not be dealt with as the distributer or speaker of any data gave by another data content supplier.

©2024 Classified AnySearcher